Teuling Tuning is oorspronkelijk een familiebedrijf en houdt zich al jarenlang bezig met het restaureren, prepareren en onderhouden van klassieke race- en sportwagens.
 

In dit bedrijf is alle kennis en apparatuur aanwezig met betrekking tot het maken van aluminium tanks (benzine en olie), draagarmen, chassis reparatie en diverse laswerkzaamheden zoals MIG, TIG, Autogeen (staal en koper). Een ander onderdeel van dit bedrijf houdt zich bezig met ondersteuning op het circuit; van kleine assistentie(wieltje wisselen) tot volledige assistentie (arrive and drive). Tevens biedt het bedrijf de mogelijkheid voor het testen van losse motoren op een motortestbank en auto's op een rollentestbank om vermogen te testen en optimaal af te stellen.
 

Wij zijn officiële leverancier van Spax schokbrekers. Een schokbreker die al jaren lang actief is in de autosport. Wij kunnen schokbrekers en veren leveren voor bijna alle automerken en raceschokbrekers op maat.
 

Naast Teuling Tuning zijn er 2 bedrijven bijgekomen die nauw met elkaar samenwerken. “Teuling Services” is van Danny den Teuling. Zij verhuurt zich aan Teuling Tuning en aan andere bedrijven voor allerlei werkzaamheden die verband hebben met de autosport. “Teuling Advice” is van Ad den Teuling. Hij verhuurt zich ook aan Teuling Tuning en aan andere bedrijven voor technische adviezen en werkzaamheden die verband hebben met auto techniek.
 

Wie langs wil komen is welkom, zolang de internationale autosportkalender maar in de gaten wordt gehouden. Want voorafgaand aan een raceweekend is de kans groot, dat de hele familie al op vrijdagmiddag met een enorme truck-met-oplegger vol raceauto`s in de richting van een of ander circuit verdwijnt en tot maandagmorgen niet te spreken is. Van tevoren bellen (0162-433550) wordt dan ook nadrukkelijk aanbevolen.